Läger

Coachby erbjuder simläger tillsammans med olika samarbetspartners över hela världen. Nedanför hittar du information om de läger som är inplanerade just nu. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta Pontus med frågor.

Sommar Swimcamp i Varberg

Swimcamp i Varberg V.24 14-18 juni och V.28 12-16 juli!

 • Många tävlingar och event som tyvärr ställs in under sommaren 2020 & 2021! Ta chansen istället att förbättra och utveckla din teknik i simning eller för dig som vill lära dig simma frisim här är chansen!

Här kommer lite information om de olika grupperna och nivåerna.

Tre av träningarna är på simstadion i Varberg, uppvärmd bassäng där du kan men inte behöver ha Våtdräkt. Två dagar kommer vi träna i havet, fästningsbadet eller barnens badstrand.

Fortsättning/ Avancerad:
Denna gruppen är för dig som är van att simma frisim med minst 1-2 års erfarenhet, kanske har du genomfört flertal Triathlon, IM, swimrun, openwater eller andra simtävlingar men känner att du saknar tekniken för att ta dig till nästa nivå? Då är detta gruppen för dig! Vi kommer lägga stort fokus på just teknik och hur du effektiviserar din simning, individuell feedback genom filmning så att du som simmare kan jobba vidare på det du behöver.

Nybörjare/ Grundkurs:
Vill du lära dig simma frisim? Planer på att genomföra en triathlon, swimrun, openwater tävling men saknar kunskap om frisim? Kanske kan du simma frisim men får inte till andningen och behöver vila varje gång du kommer till bassängkanten? - Då är detta gruppen för dig! Vi kommer gå igenom alla grunder som krävs för att kunna simma frisim, individuell feedback och filmning.

Ingår i kursavgiften:

 • CoachBy badmössa

Ingår inte i kursavgiften:

 • Inträde till simstadion (3 tillfällen) Har du säsongskort så använder du dig av det.

Material:

 • Simvänliga badbyxor / baddräkt
 • Våtdräkt

Kolla även under länken material, där finer ni allt du kan tänkas behöva för att maximera din simning i sommar! Ta gärna del av våra rabattkoder.

Pris:

 • 1600 kr
Bokning:

Anmäl dig här via hemsidan eller skicka mail till pontus@coachby.se
Tveka inte på höra av dig om du har frågor eller funderingar.
www.coachby.se

Abruzzo 2021

Vi samlar nu in för och intresse anmälningar till swimcampen i Italien, Abruzzo.

Det är inte enkelt att anordna ett utlands simläger i corona tider, men vi har alla möjligheter att göra det. Vi kontrollerar våran egen miljö, genom att vi har hotellet helt för oss själva, simbassängen är 30 steg från ditt hotell rum med möjlighet till lättare gym och yoga anläggning. Ta en promenad mellan vingårdar och olivträd, drick en espresso vid bassägen mellan träningspassen.

Lägret lämpar sig för alla nivåer nybörjare som avancerad, vi har tillgång till simbassäng hela dygnet och upplägg görs efter gruppernas olika nivåer.

Föranmälan görs till pontus@coachby.se fram till 15 maj, sedan kommer vi meddela om vi fått in tillräckligt med anmälningar för att lägret kommer bli av. Din föranmälan är ej bindande och kostar ingen. Efter 15 maj kommer du som gjort en för anmälan få en frågan om du skall med eller ej.

Swimcamp Linköping!

Swimcamp Linköping 5-9 juli!

 • Ta chansen att förbättra och utveckla din teknik i simning denna sommaren!
 • eller du lära dig simma frisim?
 • här är chansen!

Här kommer lite information om de olika nivåerna.

Avancerad:
Denna gruppen är för dig som är van att sina frisim med minst 1-2 års erfarenhet, kanske har du genomfört flertal Triathlon, IM, swimrun, openwater eller andra simtävlingar men känner att du saknar tekniken för att ta dig till nästa nivå? Då är detta gruppen för dig, vi kommer lägga stort fokus på just teknik och hur du effektiviserar din simning, individuell feedback genom filmning så att du som simmare kan jobba vidare på det du behöver.e

Nybörjare/ Grundkurs:
Vill du lära dig simma frisim? Planer på att genomföra en triathlon, swimrun, openwater tävling men saknar kunskap om frisim? Kanske kan du simma frisim men får inte till andningen och behöver vila varje gång du kommer till bassängkanten? - Då är detta gruppen för dig! Vi kommer gå igenom alla grunder som krävs för att kunna simma frisim, individuell feedback, filmning igår också i kursen.

Ingår i kursen avgiften:

 • CoachBy badmössa

Material:

 • Simvänliga badbyxor / baddräkt

Kolla även under länken material, där finer ni allt du kan tänkas behöva för att maximera din simning i sommar!

Pris:

 • 1600 kr (obs entre ingår ej i kursen)
Bokning:

Privatlektioner går att boka under hela sommaren
Anmäl dig här via hemsidan eller skicka mail till info@coachby.se
Tveka inte på höra av dig om du har frågor eller funderingar.
www.coachby.se