Om CoachBy

Vision

Att skapa en plattform för elitsimmare där du som kund har möjlighet att boka privatlektioner, gruppträningar eller delta i en kurs genom en elitsimmare.

Idag väljer (baserat på mina egna erfarenheter) många duktiga och potentiella EM, VM, OS simmare att sluta alldeles för tidigt. Varför de väljer att sluta finns säkert många faktorer, en av huvudfaktorerna är att simning är en dyr sport med väldigt lite pengar i.

Jag hoppas därför att kunna hjälpa till att förlänga många duktiga elitsatsande simmares karriärer genom att erbjuda dem att gå med i CoachBy där vi kopplar ihop städer med elitsimmare. Elitsimmaren lär ut simning och sina bästa tips och trix som hjälpt dem att nå sina mål.

Inte bara är det häftigt att få bli tränad av en duktig atlet, det skapar också jobb och möjlighet för dem att fortsätta satta på sin karriär samtidigt som du som kund blir snabbare i vattnet.

Pontus Palmqvist

Jag är född i Varberg i en simmar familj, själv började jag inte simma förens jag var 13 år av en ren slump. 2004 en regnig lördagen i november gick jag till simhallen med min pappa för att hjälpa till på en simtävling, sedan den dagen har simningen varit min passion i livet. Jag började simma 2004 för Varberg-Falkenberg-sim, 2011 valde jag att göra klubb byte till LASS-Linköping för att ha möjligheten att träna och tävla med de bästa i landet. Simningen är en del av mig, den har tagit mig runt om hela värden, jag har fått tävla med och mot mina största idoler och förebilder, jag har pressat min kropp till gränser som jag inte trodde var möjligt och jag har fått chansen att vara en förebild och inspiration för yngre simmare.

För två år sedan höll jag min första Privatlektion och swimcamp, sedan starten har jag haft möjlighet att träna alla typer av simmare, små som stora, från nybörjare till simmare på hög nivå. Tack vare er som anlitat mig som sin PT simtränare har jag haft möjligheten att förlänga min simkarriär med ytterligare 2 år.